Marketing

MERKBESCHERMING - MODELBESCHERMING

Merk- en modelbescherming>> Contacteer ons

Wij helpen u zoeken naar de ideale bescherming van uw merk of model. Dit in zowel Benelux als internationaal. Siesqo kan u begeleiden doorheen het ganse traject.

Wat is een merk?

Merken spelen een heel belangrijke rol in ons economisch verkeer. Overal worden we ermee geconfronteerd. Het gebruik van een merknaam is soms zo vanzelfsprekend dat ondernemers zich onvoldoende realiseren dat een goede merkbescherming noodzakelijk is. Er bestaan woordmerken, beeldmerken en woord- en beeldmerken.

Vooronderzoek

Het is van groot belang een onderzoek uit te voeren naar de haalbaarheid van het merk, dit in een zo vroeg mogelijk stadium. Zo kunnen eventuele moeilijkheden of onverwachte kosten voorkomen worden. We kunnen voor u merkonderzoeken uitvoeren in de Benelux met uitbreiding van extra landen.

Merkbescherming

Wanneer de resultaten van het onderzoek positief zijn bevonden kunnen we overgaan tot de deponering van het merk. Dit kan in de Benelux maar ook buiten de Benelux. Dit kan interessant zijn voor ondernemers die exporteren of plannen in die richting hebben.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek, we helpen u graag verder.


Andere diensten van Siesqo: Nieuwsbrief, Envelop, Drukwerkbegeleiding, Bedrijfsbrochure, Catalogus, CD-rom of DVD, Domeinnaam & hosting, Radio- en tv spot, Productfolder, Briefpapier

REALISATIES MERK- EN MODELBESCHERMING

Tiger
Logo design
Tiger
Werkkledij Center
Website
Werkkledij Center
d-toxx
Digitale nieuwsbrief
d-toxx

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u een project in gedachten of bent u op zoek naar communicatie voor uw bedrijf?
Neem gerust contact met ons op.

We maken graag een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken. We hebben ook voor u een goede oplossing om uw project succesvol te maken.


Ja, nieuwsbrief ontvangen.