Marketing

BASELINE - PAYOFF - TAGLINE - SLOGAN

Baseline>> Contacteer ons

De baseline functioneert als handtekening bij uw logo. Uw doelgroep vormt zich zo een beeld van uw bedrijf. Zorg er dus voor dat u de juiste indruk nalaat.

Een goede baseline is belangrijk! En legt meteen de basis voor een nieuw begin. Net zoals een PS aan het einde van een geslaagde mailing, zorgt een baseline ervoor dat uw bedrijf zich in het geheugen van uw doelgroep grift. Een goede baseline legt de link naar uw onderneming ... zelfs wanneer hij los van uw logo verschijnt. In het ideale geval leidt hij een eigen leven. En duikt hij als oneliner op in de dagelijkse gesprekken van uw doelgroep. Denk maar aan de kreten 'Just do it' van Nike of 'Mannen weten waarom' van Jupiler.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek, we helpen u graag verder.

 


Andere diensten van Siesqo: E-commerce webshop, Promotietextiel, Zoekmachine advertising (SEA), Folder, With compliments card, Integratie sociale media, Productfolder, Restyling logo, Affiche, Visitekaartje

REALISATIES BASELINE

Tiger
Logo design
Tiger
Werkkledij Center
Website
Werkkledij Center
d-toxx
Digitale nieuwsbrief
d-toxx

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u een project in gedachten of bent u op zoek naar communicatie voor uw bedrijf?
Neem gerust contact met ons op.

We maken graag een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken. We hebben ook voor u een goede oplossing om uw project succesvol te maken.


Ja, nieuwsbrief ontvangen.