Print media

VERPAKKING - VERPAKKINGEN OP MAAT - VERSCHILLENDE VERPAKKINGSMATERIALEN

Verpakking>> Contacteer ons

Op zoek naar de juiste verpakking voor uw product? Met een Siesqo verpakking mag u gezien worden. Een creatief ontwerp laat u product meer verkopen.

U wilt een nieuwe verpakking laten ontwikkelen? Siesqo verzorgt alles: van ontwerp tot en met de uitwerking. Verpakking is de laatste schakel tussen uw product en de consument. Daarom is een mooi en aantrekkelijk ontwerp een verkoopsinstrument bij uitstek. Wij ontwerpen verpakkingen in alle vormen, flexibele verpakkingen, vouwkarton, etiketten, ... Een creatief verpakkingsconcept perfect en kwalitatief uitgewerkt!

Door een aantrekkelijke en onderscheidende verpakking kunnen we de aankoop van uw product stimuleren, dit door uiterlijk, vorm en materiaalgebruik. De kwaliteit van uw verpakking zal ook iets meer vertellen over het product. Ook de positionering is even belangrijk, uw verpakking moet hierbij zo goed mogelijk aansluiten.

Kortom, een verpakking dient niet enkel als bescherming voor uw product, het is een belangrijke verkoopstool om de nodige herkenbaarheid, aandacht en informatie te geven over een product.

Wij helpen u graag verder om uw product via een krachtige en originele verpakking mee te positioneren op de markt. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak. We bekijken samen de mogelijkheden, we hebben zeker ook een oplossing voor uw opdracht.


Andere diensten van Siesqo: Belettering wagenpark, Domeinnaam & hosting, Powerpoint presentatie, Advertentie, Vlaggen, Etalages, Merk- en modelbescherming, Visitekaartje, Huisstijlmanagement, Restyling logo

REALISATIES VERPAKKING

Kadoshop
Flyer
Kadoshop
Vlaminck ITL
Productfolder
Vlaminck ITL
Lotte De Groote
Folder
Lotte De Groote

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u een project in gedachten of bent u op zoek naar communicatie voor uw bedrijf?
Neem gerust contact met ons op.

We maken graag een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken. We hebben ook voor u een goede oplossing om uw project succesvol te maken.


Ja, nieuwsbrief ontvangen.