Webdesign

PROFESSIONELE WEBSITE LATEN MAKEN - WEBSITE NODIG - BETAALBAAR WEBDESIGN

Website>> Contacteer ons

Wij ontwerpen en programmeren (webdesign & webdevelopment) uw nieuwe professionele website op maat. Altijd met de grootste zorg en volgens de noden van de klant. Wij realiseren, volgen op en sturen bij waar nodig.

Een professionele website laten maken?

De tijd dat een website vooral mooi moest zijn is al lang voorbij. Uw website moet ervoor zorgen dat uw telefoon rinkelt, dat er gekocht wordt, dat er offertes aangevraagd worden of afspraken gemaakt worden. Uw website moet bezoekers vooral overtuigen dat er bij u voordeel te halen valt. En dat lukt niet met design alleen. Ook navigatie, informatiearchitectuur, call-to-actions, klantvriendelijkheid en een duidelijk bedrijfsverhaal zijn zeer belangrijk... de website moet bovenal doelgericht en efficiënt zijn.

Wij starten altijd met een goede voorbereiding, namelijk een overzichtelijke structuur. Dankzij een doordacht ontwerp komen uw bezoekers vlot bij de informatie die ze zoeken op uw website. Vervolgens gebruiken we onze creativiteit om de nodige informatie zo aantrekkelijk mogelijk weer te geven binnen de huisstijl van uw bedrijf of organisatie.

Wat met Google?

Siesqo bouwt enkel websites die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines zoals Google. Dankzij deze optimalisatie kan een website tot 70% van zijn bezoekers uit de zoekmachines halen. Het belang van Google is niet meer te onderschatten. Een hoge ranking kan u heel wat leads en klanten bezorgen. Het gebruik van de juiste sleutelwoorden, de juiste programmeertaal, de nodige links ... zorgen hierbij voor een garantie op succes! Meer info over zoekmachine optimalisatie.

Heb ik iets aan sociale netwerken als KMO?

Sociale netwerken als Facebook, Linkedin of Twitter hebben in een sneltempo het hart van de volwassen consument veroverd. Zo hebben momenteel meer dan anderhalf miljoen Belgen een profielpagina op Facebook, waarvan 70% tussen 30 en 45 jaar. Siesqo helpt u graag verder, indien nodig maken wij uw profielpagina op en linken we uw website naar de sociale media. Nieuwsgierig geworden? Lees hier waarom een 'social network' voor u belangrijk kan zijn.

 


Andere diensten van Siesqo: Beursstand, Product- en bedrijfsfilm, Visitekaartje, Folder, Gevelreclame, Fotografie, Merk- en modelbescherming, Uitnodiging, Cadeaubon, Werfborden

REALISATIES WEBSITE

Werkkledij Center
Website
Werkkledij Center
Willy Naessens Agro
Website 2013
Willy Naessens Agro
Vanrobaeys
Website
Vanrobaeys

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u een project in gedachten of bent u op zoek naar communicatie voor uw bedrijf?
Neem gerust contact met ons op.

We maken graag een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken. We hebben ook voor u een goede oplossing om uw project succesvol te maken.


Ja, nieuwsbrief ontvangen.