Webdesign

SIESQO BACKOFFICE - ZELF TEKSTEN EN AFBEELDINGEN AANPASSEN MET CMS OP MAAT

Siesqo Backoffice (CMS)>> Contacteer ons

Om teksten en afbeeldingen op uw website zelf eenvoudig en snel aan te passen kan u gebruik maken van de Siesqo Backoffice (CMS).

Waarvoor staat CMS?

CMS staat voor Content Management System, wat wil zeggen dat u zelf alle inhoud kan beheren.
Backoffice is een andere benaming voor een CMS. Met de Siesqo Backoffice kan u dus makkelijk alle inhoud van uw website veranderen. Het CMS wordt speciaal op maat gemaakt voor uw project.

Wat zijn de voordelen?

- Eigen beheer: met de Siesqo Backoffice bent u in staat om zelf uw website te beheren. Gegevens inbrengen, aanpassen of verwijderen is kinderspel.

- Consistentie: de structuur binnen uw website ligt door het CMS systeem vast, hierdoor kunnen medewerkers niet zomaar de vormgeving aanpassen. Foto's worden door de backoffice steeds geresized naar hetzelfde formaat.

- Uw website is steeds up-to-date: bijvoorbeeld voor het online plaatsen van nieuwsfeiten op uw website, werkt de backoffice met een begin- en einddatum. Eénmaal de einddatum verstreken, wordt het nieuwsfeit niet meer op uw website weergegeven.

- Kostenbesparing: de Siesqo Backoffice zorgt ervoor dat u niet enkel tijd bespaart, het is ook kostenbesparend omdat u geen extra update kosten hoeft te betalen.

Siesqo Backoffice en zijn modules

Tijdens de besprekingen van uw nieuwe website worden de mogelijke modules besproken.
Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

 


Andere diensten van Siesqo: Spandoeken en kaders, Cadeaubon, Product- en bedrijfsfilm, Huisstijlmanagement, Magazine, Beursstand, Bedrijfsbrochure, Screensaver, Envelop, Advertentie

REALISATIES SIESQO BACKOFFICE (CMS)

Werkkledij Center
Website
Werkkledij Center
d-toxx
Digitale nieuwsbrief
d-toxx
Alfa solutions
Digitale nieuwsbrief
Alfa solutions

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u een project in gedachten of bent u op zoek naar communicatie voor uw bedrijf?
Neem gerust contact met ons op.

We maken graag een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken. We hebben ook voor u een goede oplossing om uw project succesvol te maken.


Ja, nieuwsbrief ontvangen.