Webdesign

MOBIELE WEBSITE NODIG - WEBSITES VOOR MOBIELE TELEFOON - MOBIEL INTERNET SITE

Mobiele website>> Contacteer ons

Een mobiele website hebben wordt steeds belangrijker. Deze websites zijn speciaal ontwikkeld voor mobiele telefoons zoals iPhone, Blackberry, HTC, Samsung, Nokia, ...

De verkoop van smartphones zit in de lift. Momenteel is 20% van het aantal verkochte mobiele telefoons in ons land een smartphone, en dat aantal stijgt elk jaar. Dit heeft voor gevolg dat meer en meer mensen ook via dit medium het internet willen verkennen. Helaas is zo'n mobiel toestel niet in staat om de websites optimaal weer te geven door de beperkte schermgrootte. Enerzijds kan men de tekst op uw website nauwelijks lezen, moeten ze bijna altijd in- en uitzoomen om toch maar iets van informatie te zien. De enige oplossing is om een aparte mobiele variant te ontwerpen van uw website.

De mobiele website is specifiek afgestemd op het gebruik van mobiele toestellen. Ten opzichte van uw 'gewone' website is de structuur eenvoudiger, de pagina's minder omvangrijk en word rekening gehouden met de beperkte navigatiemogelijkheden van een mobiel toestel. Bovendien zorgt specifieke technologie ervoor dat de website wordt weergegeven volgens de maximale mogelijkheden van het toestel. Zo past de inhoud zich aan op je schermbreedte.

Enkele redenen om voor een mobiele website te kiezen:

  -     U vergroot uw klantenpotentieel
  -     Met een mobiele website blijft u overal bereikbaar
  -     De smartphone is geen hype maar een nieuwe levensstijl (Bv. iPhone, Blackberry)
  -     U bewijst uw klanten dat u professioneel te werk gaat en steeds moderniseert
  -     Uw online business wordt nu overal beschikbaar

Hoe past u zich best aan om met deze toekomst bij te blijven?
Wij helpen u graag verder.

Heeft u een smartphone? Bekijk dan onze mobiele website!

Neem uw smartphone en surf naar http://m.siesqo.be. Indien u een iPhone heeft, dan krijgt u een variant van onze mobiele website te zien die speciaal op maat gemaakt is voor de iPhone.

 


Andere diensten van Siesqo: Affiche, Merk- en modelbescherming, Display & POS, Beursstand, Promotietextiel, Werfborden, Zuilen, Envelop, Bedrijfs- en productnaam, Belettering

REALISATIES MOBIELE WEBSITE

Werkkledij Center
Website
Werkkledij Center
d-toxx
Digitale nieuwsbrief
d-toxx
Alfa solutions
Digitale nieuwsbrief
Alfa solutions

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u een project in gedachten of bent u op zoek naar communicatie voor uw bedrijf?
Neem gerust contact met ons op.

We maken graag een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken. We hebben ook voor u een goede oplossing om uw project succesvol te maken.


Ja, nieuwsbrief ontvangen.