Webdesign

GOOGLE ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE - HOOG SCOREN IN GOOGLE - SEARCH ENGINE

Zoekmachine optimalisatie (SEO)>> Contacteer ons

U wil gevonden worden in Google, Yahoo, Bing, ... Wij optimaliseren uw website voor het hoger scoren in Google en andere zoekmachines.

Zoekmachine optimalisatie nodig?

Een website is vrij nutteloos als niemand deze kan vinden. Onze SEO specialist zal het verkeer naar uw site verbeteren en u hoog of hoger op de zoekmachine pagina's houden en dit voor langere termijn.

Hoger scoren in Google

Trefwoorden zijn de belangrijkste manier waarop mensen zoeken naar dingen op het internet. We moeten anticiperen op welke type woorden men kan zoeken om je bedrijf, product of dienst te vinden.
Bijvoorbeeld, als u op zoek bent naar een hotel in Gent, zal u waarschijnlijk zoeken in Google met de woorden "hotel Gent". Het kiezen van de juiste zoekwoorden is een vorm van kunst. Het is nutteloos om zoekwoorden te gebruiken waar niemand op zoek naar is!
Zoekmachine optimalisatie is een werk van lange adem, het kan soms weken of maanden duren vooraleer er een duidelijk resultaat te zien is.

Zoekmachine optimalisatie versus zoekmachine adverteren

Zoekmachine optimalisatie (SEO)  versus 
Zoekmachine adverteren (SEA)
- Organisch  
- Betalend
- Vraagt tijd en kennis
- Enkel geld nodig
- Blijvend effect
- Budget bepaalt duur effect
- Lange termijn strategie
- Korte termijn strategie, bvb: reclame-campagnes

 

Enkele veelgebruikte termen

 • SEO
  SEO is de afkorting van Search Engine Optimization, wat de Engelstalige benaming is voor zoekmachine optimalisatie.
 • Pagerank
  Pagerank is een methode om pagina's op internet te ordenen naar belangrijkheid.
 • Backlinks
  Backlinks zijn inkomende links of verwijzingen van andere website's naar uw website en het aantal is een graadmeter voor de populariteit van een website. Backlinks worden ook wel incoming links, inbound links, inlinks, en inward links genoemd.
 • Linkbuilding
  Dit zijn aanvragen van nieuwe links naar een website om de linkpopulariteit ervan te verhogen.
 • Rankings:
  Dit is de positie die uw website inneemt in de zoekresultaten.
 • White hat SEO
  Met White hat Search Engine Optimization proberen personen of bedrijven resultaten te verkrijgen op langere termijn. Hierbij gebruikt men enkel SEO technieken die volgens de richtlijnen van een zoekmachine zijn en niet zullen leiden tot teleurstelling omtrent de resultaten.
 • Gray hat SEO
  Bij Gray hat Search Engine Optimization worden er toegepaste middelen gebruikt die niet altijd gewaardeerd worden door zoekmachines, maar niet per definitie tegen de regels zijn. Andere technieken zullen risicovoller zijn, maar worden pas na overwegingen ingezet.
 • Black hat SEO
  Black hat Search Engine Optimization is het proberen te beïnvloeden van de ranking van een website door middelen te gebruiken die afgekeurd zijn door zoekmachines. Met als risico dat dit een negatieve invloed kan hebben op je ranking.
 • Link love
  Met link love wordt er bedoelt dat pagina's die veel inkomende links hebben van hoger geplaatste websites ook een hogere pageranking zullen krijgen.
 • Keyword density
  Geeft de procentuele dichtheid aan van een bepaald(e) trefwoord(combinatie) op een pagina, berekend door de frequentie van dat trefwoord op de pagina te delen door het totaal aantal woorden op die pagina. (bron)

 


Andere diensten van Siesqo: Briefpapier, Powerpoint presentatie, Advertentie, Etalages, Drukwerkbegeleiding, Communicatiestrategie, With compliments card, Cadeaubon, Zuilen, Toegangskaart

REALISATIES ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

Werkkledij Center
Website
Werkkledij Center
d-toxx
Digitale nieuwsbrief
d-toxx
Alfa solutions
Digitale nieuwsbrief
Alfa solutions

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u een project in gedachten of bent u op zoek naar communicatie voor uw bedrijf?
Neem gerust contact met ons op.

We maken graag een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken. We hebben ook voor u een goede oplossing om uw project succesvol te maken.


Ja, nieuwsbrief ontvangen.