Webdesign

SOCIALE MEDIA INTEGREREN - SOCIALE COMMUNICATIE - MEDIAPLANNING

Integratie sociale media>> Contacteer ons

Communiceren via sociale media als Facebook, Twitter, LinkedIn, Google Buzz, Digg, ... is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de mediaplanning van een bedrijf. Wij kunnen deze sociale media integreren in uw website en Siesqo Backoffice zodat u sneller met de sociale netwerken in contact komt te staan en potentiële nieuwe klanten kan aanspreken.

Sociale netwerken

Sociale netwerken als Facebook, Linkedin of Twitter hebben in sneltempo het hart van de volwassen consument veroverd. Zo hebben momenteel meer dan anderhalf miljoen Belgen een profielpagina op Facebook, waarvan 70% tussen 30 en 45 jaar. Sociale netwerken of social media zijn het snelst groeiende communicatiekanaal.

Met uw bedrijf op een sociaal netwerk?

Ook zelfstandigen en kmo's kunnen sociale netwerken gebruiken om in contact te komen met hun doelgroep, om verkoop en omzet te genereren of om de relatie met hun klanten te onderhouden. In welke business u ook zit, via interactieve communicatie op sociale netwerken kan u maximale resultaten behalen aan een minimale kost.

Sociale netwerken kunnen dus ook belangrijk zijn voor uw zakelijke communicatie. Siesqo bouwt samen met u een krachtige aanwezigheid.


Andere diensten van Siesqo: Catalogus, Cadeaubon, Mediaplanning, Gevelreclame, Bedrijfsbrochure, Display & POS, Logo design, Zuilen, Promotietextiel, Envelop

REALISATIES INTEGRATIE SOCIALE MEDIA

Werkkledij Center
Website
Werkkledij Center
d-toxx
Digitale nieuwsbrief
d-toxx
Alfa solutions
Digitale nieuwsbrief
Alfa solutions

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u een project in gedachten of bent u op zoek naar communicatie voor uw bedrijf?
Neem gerust contact met ons op.

We maken graag een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken. We hebben ook voor u een goede oplossing om uw project succesvol te maken.


Ja, nieuwsbrief ontvangen.