Webdesign

DOMEINNAAM & HOSTING - UW DOMEINNAAM - UW HOSTING

Domeinnaam & hosting>> Contacteer ons

Een domeinnaam is de toegangspoort naar uw website en moet aanleunen bij de inhoud van uw website. Een hosting maakt het mogelijk om je website online te plaatsen. Deze twee zaken heeft u nodig om uw website online te plaatsen.

Een domeinnaam

Een eigen domeinnaam is uw identiteit op internet. Gebruik uw bedrijfsnaam of de naam van uw organisatie of product om een unieke combinatie te vormen. Een domeinnaam (of afgekort 'domein') is een naam in het Domain Name System (DNS). Om deze naam vast te leggen is een registratie vereist. In principe is alles mogelijk als domeinnaam, zolang de naam bestaat uit een combinatie van twee of meer tekens. De combinatie mag bestaan uit de letters a tot en met z, eventueel aangevuld met cijfers 0 tot en met 9 of een streepje -.

U wil graag weten of uw gewenste domeinnaam nog vrij is?
Contacteer ons en we helpen u graag verder.

Uw hosting

Webhosting is een dienst die u als klant ruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud van uw website. Om snelheid en veiligheid te garanderen en ervoor te zorgen dat een webpagina of een website altijd beschikbaar is, worden deze opgeslagen op een hosting. Contacteer ons en we helpen u graag verder.


Andere diensten van Siesqo: Bedrijfs- en productnaam, Display & POS, Restyling logo, Vlaggen, Communicatiestrategie, Belettering wagenpark, Bestelbon, Advertentie, Reclame artikelen, Nieuwsbrief

REALISATIES DOMEINNAAM & HOSTING

Werkkledij Center
Website
Werkkledij Center
d-toxx
Digitale nieuwsbrief
d-toxx
Alfa solutions
Digitale nieuwsbrief
Alfa solutions

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u een project in gedachten of bent u op zoek naar communicatie voor uw bedrijf?
Neem gerust contact met ons op.

We maken graag een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken. We hebben ook voor u een goede oplossing om uw project succesvol te maken.


Ja, nieuwsbrief ontvangen.