Webdesign

SEA - ZOEKMACHINE ADVERTENTIE - ZOEKMACHINE ADVERTEREN/ADVERTISING GOOGLE

Zoekmachine advertising (SEA)>> Contacteer ons

Adverteren op het internet, het is samen met zoekoptimalisatie belangrijk om je ranking in Google en andere zoekmachines te verbeteren.

Wat is SEA Marketing?

SEA marketing is een vorm van internetmarketing. Een toppositie in de zoekmachines kan u ook bereiken door advertentieruimte aan te kopen.
U heeft het zeker al zelf gezien als u in Google eender welke term intikt. In de meeste gevallen ziet u boven of naast de 'gewone' zoekresultaten enkele betalende advertenties staan.

Voordelen van SEA marketing

  • Doelgerichtheid: uw advertentie is alleen zichtbaar voor wie op dat moment naar uw producten of diensten op zoek is. Zo bereikt u veel efficiënter uw doelgroep.
  • Google: 90% van de Belgische internetgebruikers hanteert regelmatig Google. Met Google AdWords bestrijkt u met andere woorden nagenoeg de hele internetmarkt.
  • Controle: het toezicht op uw campagnes is erg groot. We kunnen geografisc te werk gaan, eenvoudig uw kosten beheren en kiezen voor welke woorden uw campagne verschijnt. Bovendien betaalt u alleen per klik. Als uw advertentie weergegeven wordt, zonder dat de zoeker erop klikt, betaalt u niets.
  • Flexibiliteit: SEA marketing neemt een turbostart. AdWords advertenties verschijnen na het uitwerken van de campagne onmiddellijk online en kunnen even snel verwijderd worden. Ze zijn dus ideaal voor tijdelijke acties of om een periode waarin u wacht op resultaat van een SEO-strategie te overbruggen. U kunt ze ook op elk tijdstip aanpassen.
  • Prijs-rendement: in vergelijking met andere manieren van reclame (bijvoorbeeld adverteren in magazines) is SEA marketing een erg goedkope manier om te verkopen of om uw bekendheid te vergroten. U kunt bovendien een maximaal dagbudget vastleggen.
  • Rapportering en evaluatie: u kunt advertenties testen en evalueren. Met periodieke rapporten hebt u een mooi overzicht van de prestaties van uw SEA campagne.

Andere diensten van Siesqo: Bedrijfskleding, Flyer, Promotietextiel, Catalogus, Merk- en modelbescherming, Gevelreclame, Direct mail, With compliments card, Display & POS, Nieuwsbrief

REALISATIES ZOEKMACHINE ADVERTISING (SEA)

Werkkledij Center
Website
Werkkledij Center
d-toxx
Digitale nieuwsbrief
d-toxx
Alfa solutions
Digitale nieuwsbrief
Alfa solutions

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u een project in gedachten of bent u op zoek naar communicatie voor uw bedrijf?
Neem gerust contact met ons op.

We maken graag een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken. We hebben ook voor u een goede oplossing om uw project succesvol te maken.


Ja, nieuwsbrief ontvangen.